Hans Vannieuwenhuyse staat voor

  • Vakmanschap
  • Correct maatwerk
  • Afwerking tot in de puntjes
  • Volledig naar wens van de klant
  • Afspraak is afspraak en daaraan houden we ons
  • Uitdagingen, daar gaan we niet voor uit de weg!

Veelzijdig Timmerwerk Is Ons Vak

Veelzijdig timmerwerk en schrijnwerk is reeds 25 jaar ons vak. Wij werken met een team van ervaren vakmensen dat weet van aanpakken. U kan beroep doen op ons voor alles wat met binnen- en buitenschrijnwerk in Aluminium, hout en PVC te maken heeft. Wij zijn actief in particuliere woningbouw, renovaties, appartementsgebouwen en bedrijven.

Wij hebben voor onze klanten een toonzaal ter beschikking waar u ons assortiment aan ramen en deuren te bekijken. Tal van materialen, kwaliteiten en kleuren kan u bij ons bekijken. Wij bieden u een antwoord op al uw vragen.

Hout

Voor onze eigen productie van houten ramen, binnen- en buitendeuren, poorten, ballustrades, trappen maar ook dakconstructies en carports, enz. beschikken we over ons eigen professioneel atelier met vakkundig personeel. Van productie en afwerking tot de volledige plaatsing is Hans Vannieuwenhuyse de best geplaatste in de sector. U heeft slechts één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij onze klanten de gepaste service bieden!

lees meer

Aluminium en PVC

Voor ons productgamma uit aluminium en PVC werken wij reeds jaren samen met professionele en betrouwbare leveranciers die kwaliteit en service bieden. Wij kiezen voor vooruitstrevende bedrijven die nieuwigheden op de markt nauw opvolgen.

Kiest u aluminium of PVC? Wij geven u raad en advies bij de keuze van uw materialen en de kwaliteit.

lees meer