Aluminium ramen en deuren

Aluminium is een licht en sterk materiaal en daarom ook geschikt voor grote raampartijen. Dankzij zijn natuurlijke sterkte kan men met aluminium profielen slanke raamgehelen maken. Het is duurzaam, strak, elegant en stevig en geeft barsten en ongedierte geen kans. Aluminium is ongevoelig voor weersinvloeden en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Hans Vannieuwenhuyse levert standaard een 3-kamerprofiel. Deze 3-voudige dichting biedt een uitstekende isolatie tegen warmte en geluid. Voor al onze aluminium ramen en deuren werken wij reeds jaren met de profielen van het merk Heroal.

Heroal staat voor premiumkwaliteit made in Germany. De producten zijn gecertificeerd en worden uitsluitend geproduceerd in productielocaties in Duitsland. De hoge verticale integratie in het bedrijf verzekert voortdurend een optimale productiekwaliteit en -comptabiliteit. Met dit uitgebreide serviceaanbod stellen wij normen in heel de sector.

Een opvallend kenmerk van de systemen van Heroal is dat de afzonderlijke onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn. De systeemoplossingen combineren de beste materiaaleigenschappen van aluminium en aluminium composietmaterialen met een zuinige montage en een hoogwaardig ontwerp - duurzaam en flexibel. In combinatie maken Heroal systeemoplossingen het gemakkelijker om energie te besparen, het bouwen veiliger en leveren ze een waardevolle bijdrage aan de duurzaamheid van gebouwen.

De deuren zijn uitgerust met een driepuntsluiting met dubbel haakslot voor een optimale beveiliging. Een automatische tochtafsluiter zorgt voor een perfecte afdichting t.o.v. de dorpel en de 3 regelbare scharnieren garanderen een levenslange goede werking. Hans heeft ook een certificaat als plaatser van brandwerende deuren.

Heroal staat voor duurzaamheid en kwaliteit.

Download onze catalogi

Aluminium

Aluline

De standaard in beter isolerende ramen.

Hefschuifraam Aluslide 170

De toekomstgerichte keuze.

Classic Line

Landelijk karakter met hedendaags comfort.

PVC

Softline 82

7-kamerprofiel

Topline

5-kamerprofiel

Topline retro

Oneindig veel mogelijkheden.

Hefschuifraam Vekaslide 82

Isloatie & comfort in één noemer.

Aluminium en PVC

Deurpanelen met sierlijst en bossing

Vraag vrijblijvend een offerte of maak een afspraak om onze toonzaal te bekijken.