Zoeken
Houten ramen en deuren

Houten ramen en deuren

Auteur: Hans Vannieuwenhuyse/woensdag 18 juni 2014/Categorieën: hout

De keuze van houten ramen en deuren  is een slimme keuze. Het natuurlijk karakter en de warme uitstraling geeft uw woning dat tikkeltje meer. Houten ramen en deuren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en veelzijdig.

Hans Vannieuwenhuyse produceert houten ramen en deuren in verschillende houtsoorten in klasse 1 zoals afzelia, afromozia, paddoc volgens de keuze van de klant, dit  zowel voor nieuwbouw als renovatie. U kan opteren voor de natuurlijke kleur van hout of u kan een bepaalde kleur kiezen. Hout kan in verschillende ral en NCS kleuren gespoten worden. In ons eigen atelier maken wij alles op maat. Kom gerust een bezoek brengen aan onze toonzaal (bij voorkeur op afspraak). Wij geven u de nodige tips en advies en begeleiden u in uw keuze.

Beglazing

Wij staan u ook bij met raad en daad voor de keuze van uw beglazing. lees meer »

Ventilatieroosters

Ventilatie in uw woning is op vandaag zeer belangrijk. U kunt uw woning op een veilige manier verluchten met ventilatieroosters. De roosters worden ofwel op het glas, ofwel quasi onzichtbaar boven het raam geplaatst en zijn perfect afgestemd op de stijl en de kleur van uw buitenschrijnwerk. 

Meer weten?

Contacteer ons vrijblijvend en wij komen bij u langs voor een gedetailleerde prijsofferte.

contacteer ons

 

Aantal keer bekeken (1305)/Reacties (0)

Tags: