Zoeken

Aluminium en PVC

Naast een uitgebeid gamma van houten producten bieden wij tevens een professionele productlijn in PVC en aluminium voor ramen en deuren. Voor dit productgamma werken wij reeds jaren samen met professionele leveranciers die kwaliteit en service bieden.
De mogelijkheden van onze ALU en PVC ramen zijn zeer uitgebreid. Wij bieden tal van uitvoeringen in verschillende stijlen, kleuren en varianten. 


Aluminium

Aluminium is een licht en sterk materiaal en daarom geschikt voor kleine en grote raampartijen. Dankzij zijn natuurlijke sterkte kan men met aluminium profielen slanke raamgehelen maken. Het is duurzaam, strak, elegant en stevig en geeft barsten en ongedierte  geen kans. Aluminium is ongevoelig voor weersinvloeden en zeer gemakkelijk te onderhouden.

Hans Vannieuwenhuyse levert standaard een 3-kamerprofiel.  Deze 3-voudige dichting biedt een uitstekende isolatie tegen warmte en geluid. Voor al onze aluminium ramen en deuren werken wij reeds jaren met de profielen van Heroal. Het merk Heroal staat voor duurzaamheid en premiumkwaliteit made in Germany. De producten zijn gecertificeerd en worden uitsluitend geproduceerd in productielocaties in Duitsland. De hoge verticale integratie in het bedrijf verzekert voortdurend een optimale productiekwaliteit en -comptabiliteit. Met dit uitgebreide serviceaanbod stellen wij normen in heel de sector.

Een opvallend kenmerk van de systemen van Heroal is dat de afzonderlijke onderdelen perfect op elkaar afgestemd zijn. De systeemoplossingen combineren de beste materiaaleigenschappen van aluminium en aluminium composietmaterialen met een zuinige montage en een hoogwaardig ontwerp - duurzaam en flexibel. In combinatie maken Heroal systeemoplossingen het gemakkelijker om energie te besparen, het bouwen veiliger en leveren ze een waardevolle bijdrage aan de duurzaamheid van gebouwen.

PVC

 Pvc ramen en deuren zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en veelzijdig. Wij leveren standaard een 5-kamerprofiel met verwerkte profielen van VEKA, uw garantie voor de hoogste isolatiewaarde. Naast dit standaardprofiel bestaat er ook een retro-uitvoering voor gebruik bij pastorie- en cottagestijl of kan u kiezen voor een blokraam. Blokramen kunnen zowel in nieuwbouw- als in renovatieprojecten worden gebruikt en sluiten perfect aan bij elke bouwstijl. Kenmerkend voor een blokraam is immers de verdiepte structuur die zorgt voor een robuust uiterlijk.

Meerkamerprofielen in PVC (70 mm diepte) hebben een isolatiewaarde van 1.4 W/m2K. Gelijkwaardige profielen in hout zijn dan ca. 110 mm diep. De betere aluminium profielen komen slechts aan een waarde van 2.0 W/m²K. Door toepassing van metalen kernen in de pvc profielen worden in combinatie met veiligheidsbeslag en akoestisch glas optimale prestaties bereikt inzake stabiliteit, inbraakveiligheid en geluidsisolatie.

Onze deuren zijn uitgerust met een driepuntsluiting met stalen stiften voor een optimale beveiliging. Een optimale tochtafsluiter zorgt voor een perfecte afdichting t.o.v. de dorpel en de 3 regelbare scharnieren garanderen een levenslange goede werking.

Het kleurenpalet is zeer uitgebreid en alle kleuren genieten een lange levensduur.  

Hans Vannieuwenhuyse heeft ook een certificaat als plaatser van brandwerende deuren.

Maak gerust een afspraak en bezoek onze toonzaal.

download de onderhouds-
en garantievoorschriften